Doneer aan TPO
 

Eigenaresse achtergelaten auto is nog 28.000 euro parkeergeld schuldig

'Wil de eigenaar van de blauwe Volvo...'

Door: , 15:29, 02 april 2018

'Wil de eigenaar van de blauwe Volvo...'

De eigenaresse van een blauwe Volvo die in maart 2009 in het centrum van Palma de Mallorca in een parkeergarage is gezet, moet nog 28.000 euro parkeergeld afrekenen. Dit heeft een Spaanse rechter bevestigd na jarenlange procedures over de in de steek gelaten auto, meldde de krant El País vandaag.

Kraan

De Volvo is afgelopen week met behulp van een kraan uit de parkeergarage verwijderd. De verhuurder van de parkeerruimte stapte al in 2012 naar de rechter toen de auto er jaren geparkeerd stond. Als het parkeerticket toen in de betaalautomaat was gestopt, was het verschuldigde parkeergeld al ver over de 20.000 euro geweest.

De verhuurder kreeg gelijk, maar de automobiliste liet niets van zich horen. Ze vertraagde bovendien procedures waarmee de verhuurder de rekening hoopte te vereffenen. Dat is overigens nog niet gebeurd, maar de auto is eindelijk weg en is geen eigendom meer van de vrouw die hem daar negen jaar geleden parkeerde.

(ANP)

Tags: , ,
 
 
   

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace