Chroom

Volvo verwijdert bijrijder en maakt uw leven luxueuzer

Interessante ontwikkelingen in politiek correct Zweden

Tags:

Volvo is bezig nog luxere interieurs te ontwikkelen. De autofabrikant is normaliter al sterk op dit vlak, maar het kan beter, luxueuzer en natuurlijk vrouwonvriendelijker. Wait wut? Ja, de politiek correcte Zweden gebruiken zomaar een mooie vrouw om hun inventieve interieurindeling te demonstreren.

Kunnen ze wel lullen dat de vrouw in charge is, maar dit is natuurlijk een genderrolbevestigende, patriarchale, witte, verschrikkelijke en totaalkwetsende misdaad. Snel, zeg niets over Erdogan, maar boycot die verschrikkelijke Zweden.

Kijk hier wat voor vrouwonvriendelijke foto’s Volvo gebruikt om hun auto te promoten.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.