TPOok!

 
Chroom

Oh hee, trapt de Volkskrant in een GroenLinks-spin?

Nee hoor, dat is gewoon opzet

‘Kwaliteitscourant,’ kent u die uitdrukking. Dat is een papieren pamflet voor meningen die ok zijn bevonden. Alles wat er overblijft als u de Index netjes bijhoudt, zullen we maar zeggen. Eén van de grote goede meningen, is dat 130 rijden op de snelweg zoiets is als treinen naar het oosten. U moet weten, keurige mensen rijden zelden of nooit auto, dat is voor volkse types en vastgoedbaronnen. Dus als het de automobilist wat aangenamer wordt gemaakt, moet daar naar natuurlijk hard tegen gestreden worden.

GroenLinks spinde een toename van het aantal verkeersdoden op 130-wegen als een angstaanjagend teken aan de wand: de snelheidslimiet MOET naar beneden, anders gaan we allemaal dood. En de Volkskrant, die het natuurlijk eens is met GroenLinks (anders speel je Wilders en de VVD maar in de kaart en daarvoor zijn kwaliteitscouranten niet bedoeld). Dus neemt de VK gewoon de GroenLinks-spin over. Dat is geen toeval, dat is kwaliteitsjournalistiek.

Lees hier waarom de Volkskrant/GroenLinks-spin ook nog eens leugenachtig is.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.