TPOok!

 
Chroom

En wie niet rijdt, en wie niet rijdt die krijgt dus geld

Filemijden met het Nederlandse prikkelliberalisme: fraude gegarandeerd

Tags:

Een adequate manier van files vermijden, is het verbreden van wegen en niet om voor elke remmende bejaarde waarschuwingsborden boven de snelweg te laten oplichten met ‘VIJFTIG!1!!’. Mensen zijn dociele kuddedieren en remmen dan en masse, terwijl dat vaak niet eens nodig zou zijn geweest. Ware het niet voor de borden.

Een andere manier om fileproblemen aan te pakken is mensen betalen niet in de file te gaan staan. Mag u raden voor welke oplossing de Nederlandse overheid heeft gekozen. En dan mag u ook raden of daarmee is gefraudeerd.

De antwoorden vindt u hier.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.