TPOok!

 
Chroom

Sharon Dijksma houdt van Opels, auto’s en uitstoot

Blijkt helemaal geen anti-auto-akela

Heeft u een auto, houdt u van het leven, vindt u autorijden geen genocide? Dan is Sharon Dijksma dus uw vriend. Wisten wij ook niet, wij dachten zelfs jarenlang het tegendeel, maar Dijksma deugt. Door Kamervragen over vermeende emissiemanipulatie bij Opel werd haar het vuur aan de schenen gelegd, maar Dappere Dijksma gaf geen kik. Nee hoor, Stientje van Veldhoven (D66) heeft gestreden en verloren. Dijksma wijkt niet.

Lees alles over Dijksma’s verzet tegen de milieumaffia op Autobahn.

(Oh en voor iedereen die in haar standvastigheid een uitnodiging ziet om gewichtsgrapjes te maken: je bent een oncreatieve sneuneus die ik nooit zou uitnodigen om te komen eten omdat ik alles wat je vindt nu al kan voorspellen. Nah, is dat geen fijne waarschuwing?)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.