Tony Torrez (32) schoot 4-jarig meisje dood tijdens road rage op snelweg in New Mexico

22-10-2015 10:09

 

Screen Shot 2015-10-22 at 10.06.44

 

De 32-jarige Tony Torrez heeft bekend dat hij dinsdag de vierjarige Lilly Garcia heeft doodgeschoten tijdens een gevalletje road rage op snelweg I-40 bij Albuquerque, New Mexico, VS.

Het vierjarige meisje werd door een kogel in haar hoofd geraakt terwijl ze op de achterbank zat in de auto van haar ouders. Ze overleed in het ziekenhuis.

Wat er precies gebeurde is nog onduidelijk. Wel gaat de politie er vanuit dat de verdachte kennelijk kwaad was geworden door het weggedrag van Lilly’s ouders. Vervolgens is de verdachte naast de auto van het slachtoffer gaan rijden en heeft hij meerdere malen op de auto van de familie Garcia geschoten.

De vader van Lilly hoorde de knallen en zag dat zijn dochter begon te bloeden. Hij is direct langs de kant van de weg gestopt en werd bijgestaan door meerdere getuigen. Helaas kwam voor Lilly alle hulp te laat.

De politie begon direct een grote zoektocht naar de dader waarvan ze wisten dat hij in een vierdeurs Toyota sedan met spoiler en getinte ramen reed. Er werd een beloning van 10.000 dollar uitgeloofd voor de gouden tip.

Na een anonieme tip kon de verdachte worden opgepakt.

Torrez zal moord ten laste worden gelegd.