Nieuwste Bugatti wordt vrijwel zeker kapotgereden in Nederland

19-10-2015 11:31

Eerlijk gezegd ken ik DJ Afrojack alleen uit het autonieuws. Ik weet dat hij iets met muziek doet, maar hij moet wel de hedendaagse Mozart zijn om hem zijn rijgedrag te kunnen vergeven. Hij reed in het verleden al twee Ferrari’s 458 in de vernieling, al claimt hij bij de laatste crash niet gereden te hebben.

Acht jaar havo

En als je denkt dat auto’s centimeters toevoegen maar ze verder behandelt als witgoed, dan vind je dat grappig. Toch vreemd, dat auto-onaneren heel onverstandig blijkt op een nat wegdek in een auto die je uren daarvoor hebt gekocht en die 563 pk op de achterwielen loslaat. Dat ga je merken. Zelfs iemand met acht jaar havo kan dat overigens bedenken.

Kleuter met kaasschaaf

Maar soit. Het is tijd voor een nieuwe auto. Dus heeft meneer Afrojack de (vermoedelijk) weergaloze Bugatti Chiron besteld. Dat ding heeft drie keer meer pk’s en vermogen dan de Ferrari 458. Bugatti is dus een bedrijf dat kleuters met een kaasschaaf laat spelen. Toch jammer, want er worden maar 500 Chirons gemaakt. Maar zie uw eerste in Nederland, binnenkort tegen een vangrail bij u in de buurt!

Beeld: Bugatti Gran Turismo waarop de voorlopig nog goed geheim gehouden Chiron zou lijken.